MERSİN / ANAMUR - Köprübaşı Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri şölen havasında yapıldı. Yerli malı kullanımının önemine vurgu yapıldı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümü öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrencilerin hazırladığı gösteriler, şiirler, yarışmalar ve oyunlarla kutlandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin katkıları ile hazırlanan 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETSİ Aralık 2022 özel sayısı çıktı.

Haz

AGED tarafından düzenlenen "Okullar Sıfır Atik İçin Yarışıyor" projesi kapsamında okulumuz Türkiye 3.sü olmuştur. Kampanya kapsamında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin ortak çalışmaları sonucunda geri dönüşebilir atıkları toplayarak katkı sağlamışlardır. Okulumuz olarak bu kampanyaya devam edilmektedir. Okul idarecileri olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.